Mitt navn er Gary Glencross. Jeg er medlem av Institute of Linguists. Jeg oversetter fra norsk, svensk og dansk til engelsk.

Jeg har en Master of Arts degree with Honours i skandinaviske studier (som dekker svensk, dansk, norsk og islandsk språk, litteratur, historie og kultur).

Jeg har også eksamen i oversetting (Diploma in Translation) fra Institute of Linguists med vekt på vitenskap og litteratur. 

Jeg bor i Skottland og har arbeidet med oversetting som frilanser i 17 år. Tidligere har jeg bodd og arbeidet i Sverige og også på Færøyene.

Min kone er svensk, og jeg tilbringer somrene i Sverige, der jeg får anledning til å utvikle mine språklige evner og ferdigheter. Jeg liker også å dra på jevnlige besøk til Norge og Danmark.

Jeg benytter meg av moderne teknologi, blant annet rask bredbåndstilkobling til Internett, nettverk med mulighet for sikkerhetskopiering, mange programvarebaserte oppslagsverk og Trados.

Jeg oversetter praktisk talt alt mulig. Hvis du ønsker å diskutere en arbeidsoppgave, kan du ringe meg på (0044) 774 700 1500 eller sende en e-post til

scantran@btinternet.com

Mine gjeldende priser

Oversetting Korrekturlesing Redigering
GBP £70 per 1000 ord £27.50 i timen 27.50 i timen

((Fra norsk, svensk eller dansk til engelsk per 1000 ord)

Jeg ser fram til å samarbeide med deg!

Du kan finne flere opplysninger på hjemmesiden til Institute of Linguists på

http://www.iol.org.uk/

website statistics